Byg til Vækst har indgået rammeaftaler med flere boligselskaber på Fyn: FAB, CIVICA, BSB Svendborg og AB Holmegården. Rammeaftalerne sikrer os løbende nogle rigtig gode projekter – også i de mindre kommuner.

To af vores aktuelle projekter for FAB er på Plums Gård i Assens, hvor STB Byg opfører 55 nye lejligheder. Pladsen blev etableret i januar, og sidst i februar var den første praktikant allerede gået i job.

I den helt lille skala bygger FAB 14 nye boliger på Egebjerget i Ferritslev. Odense Bygningsservice har vist sig meget imødekommende og gode til at tage imod snusepraktikanterne. Seks har været i praktik på den lille byggeplads – fire er gået i job efter praktikken, og én er gået i lære.

Carlos er én af dem, der har taget vejen fra Byg til Vækst’s temadag for ledige, brancheskiftkursus, snusepraktik og nu til en fast ansættelse hos Odense Bygningsservice.

Det er bare to eksempler på, hvad vores rammeaftaler kaster af sig rundt omkring. I vores pipeline er vi glade for at konstatere, at der er projekter undervejs i næsten alle fynske kommuner via vores rammeaftaler.

Hvis I har kendskab til kommende byggeprojekter i jeres kommune, hvor det eventuelt kunne være relevant at indgå en Byg til Vækst-aftale, er I altid velkomne til at kontakte os!

Ovenstående er ikke bare eksempler på velfungerende rammeaftaler – det er også eksempler på de rigtig gode jobcenter-tovholdere på vores projekter! TAK til tovholderne på alle vores pladser for jeres store indsats og engagerede samarbejde med entreprenørerne!