Byg til Vækst prisen blev uddelt ved et festligt awardshow, hvor vi blev klogere, netværkede og markerede vigtigheden af at tage socialt ansvar og få flere fynboer til at blive faglærte. Særlig tak til Svendborgs borgmester, Bo Hansen, direktør for S. Guldfeldt Nielsen A/S Nielsen A/S som repræsenterede DI Byggeri, Kim Birkerød, og Michael Frederiksen som var stand-in for formanden Torben Knudsen for at forestå uddelingen af priserne

– Byggelederprisen gik til Mads Harpøth, fra Hansson & Knudsen A/S, i tæt kapløb med Mathias Ørskov fra Hans Jørgensen & Søn A/S og John Rudolfsen fra Enemærke & Petersen a/særke & Pedersen A/S.

– Snusepraktikantprisen gik til Lotte Herløv Petersen for hendes ihærdighed, faglige dygtighed, mod og vilje til at lykkes selv efter en arbejdsulykke, skarpt forfulgt af Kristoffer Wolff og Adnan Ovcinan

– Sjakprisen gik til Niels Christian Legind, indehaver af Tyrsbjerglund Anlægsgartner, skarpt forfulgt at Kjeld Bai og Jan Pedersen. Begge sjak fra Hansson og Knudsen, og Henrik Hansen fra Hauge VVS

Sidst men ikke mindst gik æresprisen til Kim Fink, fra C&W Arkitekter A/S, der har været med i Byg til Vækst helt fra starten. Kim har haft stort fokus på ny viden, metoder, læring og videndeling, og har engageret sig dybt i Byg til Vækst-netværket til gavn for alle involverede.

Se flere billeder fra Byg til Vækst prisen her https://lnkd.in/e8c3ahEa