Kom til foredrag med Alexandra Krautwald i forbindelse med årets første arrangement i Vi bygger Fyn netværket | d. 12 April

Alexandra er en af landets bedste foredragsholdere omkring temaet ”De unge generationer” og er er kendt for sin særlige evne til at skære kompliceret, akademisk materiale ned til direkte, uindpakkede og let fordøjelige budskaber.

Hun vil komme ind på hvad der egentlig kendetegner de unge generationer og hvorfor mange af dem ønsker at revolutionere de satte organisationer, transformere arbejdslivet og udfordre vores syn på fremtiden. Hun kommer ligeledes ind på hvad der er kendetegner kløften mellem de forskellige generationer på arbejdsmarkedet.

Det hele bliver sat i en bygge- anlægsbranchekontekst, og hun giver sit bud på hvad uddannelser og arbejdspladser kan gøre for at gøre sig attraktive overfor de store generationer der er på vej ud på arbejdsmarkedet.

Vi glæder os til at se dig til en spændende eftermiddag i selskab med den fynske bygge- anlægsbranche. Skynd dig at tilmeld dig, da der er et begrænset antal pladser

Tilmeld dig her : https://lnkd.in/eDsQGzXx

Arrangementet er gratis